Τοπικά

Σκιάθος: Ανεχόμαστε για πρώτη και τελευταία φορά τη λήψη αποφάσεων “δια περιφοράς” από το Δημοτικό Συμβούλιο

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου. Η παράταξη «Σκιάθος Ενωμένη», με επικεφαλής τον Νίκο Πλωμαρίτη,  καταγγέλλει προσωπικά τον Δήμαρχο του νησιού Θ. Τζούμα ότι αποφεύγει με τον τρόπο αυτό να απαντήσει στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για σοβαρά θέματα του Δήμου. «Ανεχόμαστε για πρώτη και τελευταία φορά ψήφιση αποφάσεων δια περιφοράς, λόγω των Αγίων ημερών», διαμηνύουν οι δημοτικοί  σύμβουλοι της παράταξης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Γνωρίζοντας πλέον το χαρακτήρα του ανδρός δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι η συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα, Μ. Τρίτη 14 /4/2020, πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αποφεύγει έτσι ο κ. Θ. Τζούμας όχι μόνο την διεξοδική συζήτηση των θεμάτων και ειδικά τα του Λιμενικού Ταμείου αλλά και την υποχρέωση απάντησης στα ερωτήματα που τέθηκαν από την αντιπολίτευση για την απαράδεκτη και εγκληματική αντιμετώπιση και των μη (ως όφειλε) ενεργειών του στην πρώτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
Αποφεύγει επίσης να απαντήσει στο ερώτημα του εκπροσώπου της ΛΑΣ Σκιάθου αν ήταν όντως γνώστης των ισχυρισμών του κ. Ναθαναηλίδη για τις ενέργειες του στις Κουκουναριές από τον Φεβρουάριο αφήνοντας μας έτσι να πιστεύουμε πως και η τελευταία εναντίον του μήνυση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια υποκριτική από μέρους του κίνηση για το θεαθήναι.
Ανεχόμαστε για πρώτη και τελευταία φορά ψήφιση αποφάσεων δια περιφοράς λόγω των Αγίων ημερών
Ευχόμαστε στον κ. Τζούμα Καλό Πάσχα και τον αφήνουμε μόνο στο δημαρχιακό γραφείο “φτωχούλη αξιών αλλά με αξιώματα” να μηχανεύεται ως άλλη μια καρικατούρα κακού ήρωα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας πως θα καταστρέψει τους (στο μυαλό του) εχθρούς του και τέλος όλο το νησί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το