Κόσμος

Σιβηρία: 5χρονες το έσκασαν από το νηπιαγωγείο – Βγήκαν στους -45 βαθμούς

Δύο κοριτσάκια το έσκασαν από νηπιαγωγείο στη Σιβηρία και βγήκαν στους -45 βαθμούς Κελσίου χωρίς να τις αντιληφθούν οι δάσκαλοι.
Οι δύο πεντάχρονες, που ήθελαν να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους, έπαθαν κρυοπαγήματα και υποθερμία. Το ένα από τα κοριτσάκια είναι στο νοσοκομείο. «Εχει κρυοπαγήματα σε τρία δάχτυλα του χεριού της. Κλαίει. Τα παιδιά είναι ακόμη σε σοκ», δήλωσε η μητέρα της, Εβντοκία Κουτούκοβα.

Οταν πήγε να πάρει την κόρη της, Λένα, από το νηπιαγωγείο, διαπίστωσε ότι η μικρή δεν είναι εκεί, ενώ παρατήρησε ότι έλειπε και το παλτό της. Ενημέρωσε το προσωπικό και μετά κατάλαβε ότι έλειπε και η καλύτερη φίλη της κόρης της. Επειτα από λίγο, ο παππούς του κοριτσιού πήρε τηλέφωνο τη μητέρα και της είπε ότι η Λένα είχε φτάσει στο σπίτι, παγωμένη και κλαίγοντας. Ενας άγνωστος την είδε στον δρόμο και της έδωσε ένα κασκόλ, κάτι που τη βοήθησε.

Το άλλο κοριτσάκι χάθηκε επιστρέφοντας στο σπίτι και τη βρήκαν μία ώρα αργότερα. Είχε βρει καταφύγιο σε ένα κοντινό σπίτι. Είχε πάθει υποθερμία, αλλά αφού την εξέτασαν οι γιατροί της επέτρεψαν να πάει στο σπίτι της, σύμφωνα με το BBC. Πλέον γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί πώς δύο 5χρονα κορίτσια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το