Τοπικά

“Σύρραξη” Μουλά -Πατσιαντά στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με εκφράσεις…πεζοδρομίου

δημοτικό συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση και σήμερα στο Δημοτικό  Συμβούλιο Βόλου. Ο Γ. Μουλάς κάλεσε τον Μ. Πατσιαντά να παραιτηθεί από επικεφαλής της παράταξης του γιατί προσχώρησε στη Λαϊκή Ενότητα, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο η ομάδα πλειοψηφίας αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα της διάλυσης του τοπικού ποδοσφαίρου, μετά τους χειρισμούς των στελεχών της δημοτικής αρχής.

Το κλίμα δυναμιτίστηκε με τοποθέτηση του Γ. Μουλά εναντίον του Μ. Πατσιαντά για την προσχώρησή του στη Λαϊκή Ενότητα… και την απαίτηση Μουλά να παραιτηθεί ο κ. Πατσιαντάς από επικεφαλής της παράταξής του.

«Αυτό που υποστηρίζεις αποτελεί μοναδικότητα στην ιστορία του δημοτικού συμβουλίου», ήταν η απάντηση, μέσα σε ένα έκρυθμο κλίμα.

«Την παράταξη μας τη στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που θα πράττουμε ως αντιπολίτευση δεν θα είναι διαφορετικό από αυτό που κάναμε μέχρι σήμερα. Η παράταξη έχει συγκεκριμένες αρχές και με αυτές θα πορεύεται», δήλωσε ο Μ. Πατσιαντάς.

«Δεν γίνεται να εκλεγήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να φύγατε από το κόμμα και να είστε ακόμα πρόεδρος της παράταξης σας.  Αν έχεις τσίπα, παραιτήσου», ανταπάντησε ο Μουλάς έχοντας τη συνδρομή και τη σύμφωνη γνώμη του…Νίκου Χαυτούρα και ακολούθησαν οι εξής διάλογοι:

Πατσιαντάς: Να παραιτηθείς εσύ από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Να φύγεις εσύ.

Μουλάς. Αν φοράς παντελόνια σήκω και φύγε

Πατσιαντάς: Σιγά ρε άντρα. Δεν ντρέπεσαι λίγο…

Μουλάς: Το ηθικό και το τίμιο είναι να σηκωθείς και να φύγεις

Πατσιαντάς: Εγώ την πολιτική δεν την έκανα επάγγελμα. Εσύ πρέπει να φύγεις.

Μουλάς: Τι εκφράζεις εδώ πέρα; Αφού τώρα καταγγέλεις το ΣΥΡΙΖΑ

Πατσιαντάς: Εκφράζω τις αρχές της παράταξης μου.

Κανελής: Παραληρεί συνεχώς ο Μουλάς

Γαργάλας: Είναι απαράδεκτο για τον πρόεδρο να χρησιμοποιεί λεξιλόγιο πεζοδρομίου. Δεν σας δίνουμε το δικαίωμα να επεμβαίνετε στα εσωτερικά άλλων παρατάξεων. Κάντε τη δική σας κριτική και κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας. Λογαριασμό  δίνουμε σε αυτούς που μας ψήφισαν.

Χαυτούρας: Ο Πατσιαντάς είναι ψευτοδημοκράτης της καρέκλας. Πήγε να με διαγράψει. Ηγήθηκε από μόνος του ενός ψηφοδελτίου. Αν δεν παραιτηθεί, ο κόσμος σύντομα θα τον διαγράψει.

Πατσιαντάς: Ο Χαυτούρας ζει σε άλλη πόλη. Στην εκδήλωση της Ιskra  το δήλωσα ότι εκπροσωπούσα τον εαυτό μου και όχι την παράταξη.

Μιτζικός: Αλλάξατε καπέλο κ. Πατσιαντά. Μέχρι τώρα ήσασταν φερέφωνο της κυβέρνησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το