Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο και νέα μέλη στις εισηγήσεις της ΠΓ

newego_LARGE_t_1101_54577768

Την πραγματοποίηση του συνεδρίου του κόμματος εντός του Φεβρουαρίου του 2016 αναμένεται να εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εργασίες της Πέμπτης, των οποίων προήδρευσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Η πρόταση αναμένεται να εξεταστεί στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία με τη σειρά της συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο.
Παράλληλα με τον καθορισμό του χρόνου διεξαγωγής του συνεδρίου, η ΠΓ αναμένεται να εισηγηθεί στην ΚΕ πραγματοποίηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών ενόψει και του συνεδρίου.
Ο λόγος είναι, όπως έχει και στο παρελθόν επισημανθεί, η ανάγκη το κόμμα να αποκαταστήσει την αντιστοιχία της οργανωμένης βάσης με την κοινωνική δυναμική.
Στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακού αναμένεται να εκλεγεί νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας.
Ο πρώτος κύκλος της συζήτησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφορούσε στο κείμενο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή.
Το κείμενο θα αποτελείται από δύο θεματικές, η μία θα αφορά στην αποτίμηση των εκλογών και η δεύτερη θα αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του Συνεδρίου.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το