Κατηγορίες: Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μπέος είναι τοπικός Μουσολίνι-Ακραία απειλή και βαριά προσβολή για την πόλη»

Ακραία απειλή για τη δημοκρατία και την πόλη και βαριά προσβολή στην αγωνιστική ιστορία της συνιστά ο Α. Μπέος, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που πήρε θέση στις δηλώσεις του δημάρχου για ομάδες που θα συγκροτήσει προκειμένου να συγκρουστεί με τους αντιεξουσιαστές. Τον αποκαλούν τοπικό Μουσολίνι, που παραβιάζει τη δημοκρατική έννομη τάξη:

“Ομάδες κρούσης κατά διαδηλωτών φέρεται να ετοιμάζει ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.gr , ο ίδιος ο Αχ. Μπέος, δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών υπό την καθοδήγησή του, θα αναλάβουν την «αστυνόμευση» διαδήλωσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην πόλη  στις 18 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη και Πανευρωπαϊκή και Πανελλαδική Ημέρα Αλληλεγγύης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αυτή να δράσει ως… ΜΑΤ στη θέση των ΜΑΤ.

Ο, για λίγες ημέρες ακόμα, δήμαρχος του Βόλου ξαναχτύπησε με δηλώσεις που αυτή τη φορά προτρέπουν σε παραβίαση της δημοκρατικής έννομης τάξης.

Ρίχνοντας τη μάσκα του φιλήσυχου, νομοταγή πολίτη καλεί σε συγκρότηση ομάδων που θα υποκαταστήσουν το ρόλο και το έργο της Αστυνομίας, προτρέπει σε βιαιοπραγίες και απειλεί με χαστούκια. Αυτές οι δηλώσεις αποτελούν απτό δείγμα υιοθέτησης της λογικής των ταγμάτων εφόδου. Λογικής που μέχρι τώρα μόνο οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τολμούσαν να διατυπώσουν δημόσια.

Οι δηλώσεις αυτές, εκτός από την απόλυτη υιοθέτηση της φασιστικής λογικής από τον Μπέο, παραβιάζουν πολλές διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Μετά  από τέτοιες ανατριχιαστικές δηλώσεις, μικρή εντύπωση προκαλούν τα υπόλοιπα που είπε ο υπόδικος, δηλαδή  η  χρησιμοποίηση ύβρεων σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικών στελεχών.

Η αστεία πλευρά δεν θα μπορούσε να λείπει από οποιαδήποτε δήλωση του υπόδικου. Στις τελευταίες του δηλώσεις αυτή η πλευρά αναδεικνύεται μέσα από την κρίση μεγαλείου του Μπέου για την πόλη που τον υποστηρίζει επειδή μάχεται αυτούς που λύμαιναν (!!!!), σύμφωνα με τα Ελληνικά του, τον Βόλο για 40 χρόνια”, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Διαρρήκτης πιάστηκε στα πράσα από την ΟΠΚΕ – Κρύφτηκε σε σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη

Στα «πράσα» πιάστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας διαρρήκτης ο οποίος εισέβαλε σε ένα σπίτι…

25 Ιανουαρίου 2024

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για το εισιτήριο στην Αγία Σοφία: «Έχει γίνει οίκος εμπορίου»

Έντονη η κριτική κυρίως στον αντιπολιτευόμενο τουρκικό Τύπο για τις παρεμβάσεις στο τέμενος της Αγίας…

25 Ιανουαρίου 2024

Αντιδράσεις για τη νέα Μις Ιαπωνία – Για πρώτη φορά δεν είναι γηγενής και κατάγεται από την Ουκρανία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα Μις Ιαπωνία, Καρολίνα Σιίνο με πολλούς να αντιδρούν για τον…

25 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση της Πλεύσης Ελευθερίας Μαγνησίας με εκπροσώπους των εργαζομένων, του Συλλόγου οικογενειών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΚΕΘΕΑ Μαγνησίας μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων του Φορέα, του Συλλόγου οικογενειών…

25 Ιανουαρίου 2024

Απάντηση του Πρωθυπουργού στην ερώτηση Χαρίτση για τη Θεσσαλία

Στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση για τη Θεσσαλία…

25 Ιανουαρίου 2024

Τα social media «έδωσαν» το πάρτι φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελέτσι – Πώς το… ξεσκέπασε η ΑΑΔΕ

Στο προσκήνιο έχει έρθει ο γάμος και η γαμήλια δεξίωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον…

25 Ιανουαρίου 2024