Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Λήξαν το θέμα της συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα

syriza

Η αρνητική στάση του πρωθυπουργού σε σειρά ζητημάτων που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την διεξαγωγή εκλογών και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οδήγησαν, όπως ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θεωρήσει ως λήξαντα τον σχετικό, μέσω των ΜΜΕ, διάλογο με την κυβέρνηση.
Κατά συνέπεια η αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με τις ίδιες κομματικές πηγές, δεν θα επανέλθει, εκτός και αν προκληθεί στα περί συνάντησης με τον πρωθυπουργό, καθώς εκτιμάται ότι «η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Σαμαράς δείχνουν απόλυτα προσηλωμένοι στις σχέσεις τους με την τρόικα και πλήρως αποκομμένοι από τον ελληνικό λαό» και επομένως δεν έχει νόημα κάθε περαιτέρω συζήτηση.
Σύμφωνα με το κλίμα που κυριάρχησε στην αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο εξής, η αξιωματική αντιπολίτευση θα ρίξει όλο το βάρος στην ενημέρωση του ελληνικού λαού για την όξυνση των προβλημάτων εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και θα πραγματοποιήσει εκστρατεία βουλευτών και κομματικών στελεχών για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης στις 27 Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που του έθεσαν μέλη του οργάνου σχετικά με τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στο εσωτερικό της χώρας, υπό το πρίσμα της κριτικής θεώρησης της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και της πιθανής συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το