Τοπικά

Συντονίζουν τη δράση τους ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

IMG_2098
Το πλαίσιο συνεργασίας για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, συζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν τα προεδρεία του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Στόχος των δυο φορέων είναι να συμβάλουν ώστε να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που έχουν προκαλέσει τεράστια και δυσβάσταχτα προβλήματα και στο χώρο της Υγείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφουν οι πρόεδροι των δυο Συλλόγων Ε. Τσάμης και Κ. Ματσιόλης, κατά τη συνάντηση επανεξετάσθηκε και συμφωνήθηκε η συνέχιση της ήδη καλής συνεργασίας μεταξύ του Ιατρείου Αλληλεγγύης και του Κοινωνικού Φαρμακείου, που λειτουργούν με ευθύνη των συλλόγων, καθώς και η υλοποίηση προτάσεων για στενότερη συνεργασία μεταξύ αυτών των δομών με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.
Επιπλέον συζητήθηκαν προτάσεις για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων που απασχολούν του δύο συλλόγους καθώς και προτάσεις για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με θέματα υγείας που αφορούν και ενδιαφέρουν το κοινό.
Τέλος στη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η κοινή αντίληψη που επικρατεί και στους δύο συλλόγους, περί των πολλαπλών ευεργετικών αποτελεσμάτων και ωφελειών προς την κοινωνία, που παράγονται από τις γόνιμες και εποικοδομητικές συνεργασίες των Συλλόγων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το