Τοπικά

Συνεργασία ΕΒΕΤΑΜ με κινεζική εταιρία πιστοποιήσεων

ΕΒΕΤΑΜ

Μεταξύ της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., του μοναδικού ελληνικού φορέα πιστοποιήσεων κρατικού ενδιαφέροντος και του μοναδικού με εργαστηριακή υποδομή αποτελούμενη από 17 διαπιστευμένα εργαστήρια, και της μεγάλης κρατικής κινεζικής εταιρίας πιστοποιήσεων CQM, συνομολογήθηκε θεσμική συνεργασία, με σκοπό την παροχή των ευρωπαϊκών σημάτων πιστοποίησης στην κινεζική αγορά και αντίστροφα των κινεζικών σημάτων ποιότητας στην Ελλάδα, σε ευρωπαϊκά προϊόντα που εισάγονται στην κινεζική αγορά.

Από τη μία πλευρά ο ελληνικός φορέας πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας) και από την άλλη πλευρά ο κρατικός κινεζικός φορέας πιστοποίησης CQM ( China Quality Mark Certification Group ) θα επικυρώσουν μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο χώρο των πιστοποιήσεων με αμφίδρομη ισχύ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας ,Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς των εμπλεκομένων Υπουργείων, Βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου & της Ελληνικής Βουλής, εκπρόσωποι του Enterprise  Greece, του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο, του ΣΕΒ, του ΣΕΒΕ, του ΕΒΕΑ, της επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

Η τελετή υπογραφής της σύμβασης θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου και ώρα 11π.μ. στο «Ballroom» της «Μεγάλης Βρετανίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το