Τοπικά

Συνεργασία Αχ. Μπέου με τη διοίκηση του ΟΛΒ

limani-volou

Σύμφωνα με δελτίο  τύπου του Δήμου Βόλου, σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου η συνάντηση – συνεργασία του προέδρου του ΟΛΒ, κ. Γιάννη Πρίγκου και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, στη διάρκεια της οποία συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα υπάρχοντα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του λιμανιού σε σχέση με αυτή της πόλης.

Και από τις δύο πλευρές διαπιστώθηκε η βούληση για μια νέα εποχή συνεργασίας, αφού όπως επισήμανε και ο κ. Μπέος λιμάνι και πόλη είναι το ίδιο και δεν μπορεί να υπάρχουν σημεία αντιπαράθεσης και αντιδικίας. Μάλιστα ακόμη και για τα ζητήματα όπου υπάρχουν νομικά κωλύματα και εμπλοκές συμφωνήθηκε να υπάρξει κοινή επεξεργασία προτάσεων και λύσεων που θα τεθούν υπόψη του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας και του ΤΑΙΠΕΔ

Στο μεταξύ την μεθεπόμενη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, συγκαλείται ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου, κ. Μπέου και του αντιδημάρχου, κ. Θαν. Σταυρίδη, του προέδρου του ΟΛΒ, της επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να αποφασιστούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν τη λειτουργία νέας εισόδου του λιμανιού, από την Μπουρμπουλήθρα.

 

Ο Περιφερειακός

Σήμερα Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 π.μ. ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, θα συναντηθεί με το προεδρείο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Δημητριάδος, στα όρια του εργοταξίου του Περιφερειακού, για θέματα που απασχολούν τη συνοικία και ιδιαίτερα βέβαια αυτό της λειτουργίας του Περιφερειακού

Την Κυριακή το πρωί ο κ. Μπέος θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή με επίκεντρο τον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας και θα καταθέσει στεφάνι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το