Τοπικά

Συνέντευξη για τα οικονομικά του δήμου προανήγγειλε ο Α.Μπέος

ΜΠΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο δήμαρχος Βόλου τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο κ.Μπέος έχει ζητήσει από όλες τις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου να παραδώσουν τα οικονομικά τους στοιχεία. Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί για τις οφειλές του δήμου προς τρίτους, για τις οφειλές των επιχειρηματιών και των πολιτών προς τον δήμο και τα ταμειακά ανοίγματα της κάθε υπηρεσίας.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ ο κ. Νάνος του ζήτησε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ρυθμίσεις οφειλών των επιχειρηματιών, να μειώσει ο δήμος τα ποσοστά των τόκων.
Ο κ. Μπέος τόνισε ότι αν αυτό είναι δυνατόν από το Νόμο-πράγμα που δεν είναι –θα συμβεί.
Στην ίδια συνεδρίαση ειπώθηκε ότι παρότι υπάρχει άνοιγμα 800.000 ευρώ στη μισθοδοσία, αυτή είναι εξασφαλισμένη μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Πέγιος και ο εκπρόσωπος του λογιστηρίου σημείωσαν ότι έχουν διατεθεί κονδύλια σε υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες τους, τα οποία θα επιστραφούν και χαρακτήρισαν το θέμα τυπικό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το