Κόσμος

Συνελήφθη ο Ισραηλινός χάκερ της Μαντόνα

newego_LARGE_t_1101_54455006

Εναν 39χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αρχές του Ισραήλ με την κατηγορία της κλοπής και δημοσιοποίησης ψηφιακού υλικού από τον υπολογιστή της Μαντόνα, αλλά και άλλων ποπ σταρ.

Ο Ισραηλινός ήταν στο στόχαστρο των αρχών και για άλλες διαδικτυακές κλοπές, ωστόσο η υπόθεση της βασίλισσας της ποπ και οι διαστάσεις που πήρε αφού επρόκειτο για τα τραγούδια του νέου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της, οδήγησαν στη σύλληψή του.

Aν και τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα ο οποίος στο παρελθόν πήρε μέρος σε talent show τραγουδιού.

«Είμαι ευγνώμων στο FBI, στην Ισραηλινή αστυνομία και σε όποιον άλλο βοήθησε στο να βρεθεί και να συλληφθεί ο χάκερ. Ευχαριστώ τους φαν μου που βοήθησαν δίνοντας πληροφορίες σε σχέση με την υπόθεση. Όπως όλοι έχω το δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής. Αυτή η εισβολή στη ζωή μου, δημιουργικά, επαγγελματικά και προσωπικά μου προκαλεί αρκετή στεναχώρια και είναι μια εμπειρία κακή. Όπως φαντάζομαι για κάθε καλλιτέχνη που πέφτει θύμα ενός τέτοιου εγκλήματος», ανέφερε η Μαντόνα σε ανακοίνωσή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το