Ελλάδα

Συνελήφθη η δήθεν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ

αστυνομικό

Συνελήφθη σύμφωνα με την Εισαγγελία Αθηνών, η γυναίκα που με δηλώσεις το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποστήριξε ότι ήταν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και κατήγγειλε – όπως αποδείχθηκε ψευδώς – ότι είχε ζητήσει επανειλημμένως από εισαγγελέα να αρθεί η κηδεμονία της 4χρονης Άννυ.

Όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία, η υποτιθέμενη καταγγέλλουσα δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητα και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η Εισαγγελία διέψευσε παράλληλα ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο «Σκανδαλάκης», το οποίο επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο ΟΚΑΝΑ διευκρίνισε ότι στο ανθρώπινο δυναμιικό του Οργανισμού δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα με το οποίο εμφανίστηκε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές η δήθεν καταγγέλλουσα. Όπως αναφερόταν στην ίδια ανακοίνωση αναζητήθηκε τηλεφωνικά αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το συγκεκριμένο όνομα ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά».

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας ούτε η μητέρα της 4χρονης.

Σε ανακοίνωσή της στο μεταξύ η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, τονίζει ότι ο σταθμός «έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή, να ενημερώσει, πρώτος την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους».

Εκφράζει δε τη λύπη της «για το γεγονός ότι μια γυναίκα, θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παίζοντας με την μνήμη της 4χρονης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το