Τοπικά

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

δημοτικό συμβούλιο 4

Συνεδριάζει σήμερα, στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με 23 θέματα συζήτησης, ενώ θα προηγηθεί στη 1 το μεσημέρι η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, στη 1 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή με17 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων αποδοχή δωρεάς της Πολυξένης Πίκουλα προς το Δήμο Βόλου και νέα απόφαση για την απ’ ευθείας ανάθεση της προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας για το προσωπικό πεντάμηνης και δίμηνης απασχόλησης της Διεύθυνσης Πρασίνου.
Ακόμη, θα γίνει υποβολή πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Γενικές Συντηρήσεις Δημοτικών Εγκαταστάσεων (πάρκα, πλατείες, κ.λπ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου 2015» και πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Εργασίες Βελτίωσης των Κοιμητηρίων Δ.Ε. Αισωνίας και Ν. Αγχιάλου 2015″.
Τέλος, θα αποφασιστούν νέες ηλεκτροδοτήσεις παραχωρημένων κτιρίων του Δήμου Βόλου και επεκτάσεις δικτύων φωτισμού.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή των κληροδοτημάτων «Χρυσούλας Ζώγια» και «Απόστολου Αλεξ. Δράκου» στο πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», ώστε αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ιδιωτικών για μίσθωση ακινήτων, να φιλοξενηθούν άστεγοι.

Το σώμα θα λάβει νέα απόφαση περί παραχώρησης μέρους της πλατείας Πανεπιστημίου και μέρους της πλατείας Ρ. Φεραίου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων, καθώς και ανάθεση από το Δ.Σ., σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 192 του Ν.3463/2006 και θα ανακαλέσει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Βόλου, Δήμου Τρικκαίων και Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. «e-Trikala A.E.».

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για την προέγκριση και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 για την παραγωγή πρωτογενούς υλικού (φωτογραφίες) για την τουριστική προβολή του Δήμου και για τη μετάφραση κειμένου εντύπου για την τουριστική προβολή του Δήμου.
Τέλος, θα λάβει απόφαση τη Β1 Φάση Μελέτης Αναθεώρησης και Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας με έγκριση επικαιροποιημένου χρονοδιαγράμματος της μελέτης.

Επίσης, θα εγκριθεί η εκκίνηση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια γεωργικών μηχανημάτων του Δήμου Βόλου, για το έτος 2015, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 45.000 € και θα διενεργηθεί εκ νέου προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου Βόλου για ένα έτος, καθώς και εκκίνηση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 48.262,37 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το