Τοπικά

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο για το παζάρι μετά την “καμπάνα” της Αποκεντρωμένης

Δημοτικό Συμβούλιο
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα, στις 13:30 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με μοναδικό θέμα τη διοργάνωση του παζαριού στην περιοχή του Πανθεσσαλικού, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας που έκανε εν μέρει αποδεκτή την προσφυγή των Δρόμων Συνεργασίας.
Η συνεδρίαση συγκαλείται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος κια σύμφωνα με τη δημοτική αρχή το το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, είναι ακόμη στενότερα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης.
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλούνται να ψηφίσουν επί της κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Λίγη ώρα νωρίτερα, το ίδιο θέμα θα τεθεί προς ψήφιση σε έκτακτες συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το