Κατηγορίες: Τοπικά

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες η Μ. Χρυσοβελώνη

Καθημερινά συνεχίζει να είναι δίπλα στους πολίτες η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συζητώντας τα προβλήματα τους και ανταλλάσοντας απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο η κ. Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε στην κοπή πίτας Λέσχης Βόλου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαμπηδώνα και επισκέφτηκε το Πουρί και την Ζαγορά όπου δέχτηκε τις θερμές ευχές των κατοίκων της περιοχής και άκουσε τα προβλήματά τους. Το βράδυ έδωσε το παρόν στην κοπή πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων καθώς στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων της Νέας Αγχιάλου.


Την περασμένη Κυριακή , η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου και στη συνέχεια στην εκδήλωση προς τιμήν του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΔΗΜΗΤΡΑ και έπειτα στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρέστη σε εκδήλωση του τοπικού τμήματος Οδηγισμού, της Ηπειρωτικής Αδελφότητας καθώς και του Αθλητικού Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ. Το βράδυ επισκέφτηκε την τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Φερών όπου οι κάτοικοι της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Την Δευτέρα η κ. Χρυσοβελώνη περιόδευσε στη Ν. Ιωνία και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο, στο ΙΚΑ και στην Εφορεία. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΜΒ όπου συνομίλησε με τους υπάλληλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση.
Την Τρίτη η κ. Χρυσοβελώνη περιόδευσε στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Χρυσοχοϊδη, επισκέφτηκε υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπως το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τα ΚΑΠΗ της περιοχής και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ, την Κτηματική Υπηρεσία, τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας.
Το απόγευμα επισκέφτηκε την Ευξεινούπολη, τους Κωφούς και την Ανάβρα όπου έγινε δέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές σχετικά με την αγροτική πολιτική που ακολούθησε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ειδικά στο θέμα των εξισωτικών αποζημιώσεων και των επιδοτήσεων όπου κυριολεκτικά «αφανίστηκαν τα εισοδήματά τους και χάθηκε η παραγωγή τους», όπως τόνισαν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.
Σε δήλωση της η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των αγροτο-κτηνοτρόφων όπως έχει κάνει ήδη μέχρι σήμερα και στόχος της είναι η ανασύνταξη του αγροτικού τομέα και η δίκαιη αντιμετώπιση των αιτημάτων των ανθρώπων αυτών που μάχονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση.
Αύριο Τετάρτη η κ. Χρυσοβελώνη θα περιοδεύσει στις Βόρειες Σποράδες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Boeing: Έβαλαν κολλητική ταινία σε φτερό αεροπλάνου – Η καταγγελία επιβάτη

Περιστατικό στον αέρα προκάλεσε ανησυχία σε δύο επιβάτες που ταξίδευαν με Boeing και συνειδητοποίησαν ότι…

8 Φεβρουαρίου 2024

Επεισόδιο στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Μαρκόπουλος – Βρεττός

Απίστευτη ένταση ξέσπασε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη μεταξύ…

8 Φεβρουαρίου 2024

Google: Τιμά Τα Φιλαράκια επαναφέροντας το κόλπο για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα

Το κολπάκι το οποίο επανέφερε η Google για «Τα Φιλαράκια» είναι απλό: Όπως πηγαίνει ο…

8 Φεβρουαρίου 2024

Δημοσκόπηση: Απώλειες για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ – Πληγή η ακρίβεια, «όχι» στα απογευματινά χειρουργεία, «ναι» στους αγρότες

Παραμένει μπροστά η Νέα Δημοκρατία με 16 μονάδες προβάδισμα έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ, στη νέα δημοσκόπηση της…

8 Φεβρουαρίου 2024

Μπλόκα αγροτών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν σε Μακεδονία και Έβρο

Σε ολιγόωρους αποκλεισμούς των δρόμων αλλά και της Εγνατίας οδού προχώρησαν σήμερα οι αγρότες των…

8 Φεβρουαρίου 2024

Ληστεία οχήματος στον Τύρναβο είχε διαπράξει o 48χρονος λίγες ώρες πριν την δολοφονία στα Εξάρχεια

Το όχημα ένας αλλοδαπού στον Τύρναβο είχε κλέψει χθες ο 48χρονος που συνελήφθη σήμερα το…

8 Φεβρουαρίου 2024