Τοπικά

Συναντήσεις Δωροθέας Κολυνδρίνη με εκπροσώπους Συλλόγων

ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 25-2-15 (1)

Με το προεδρείο του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας συναντήθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δορωθέα Κολυνδρίνη στο γραφείο της, παρουσία και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Τσαγκαράδας κ. Παναγιώτη Νάνου. Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενημέρωσαν την κ. Κολυνδρίνη για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη επιπλέον σήμανσης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου, εργασίες οι οποίες ήδη έχουν προωθηθεί προς υλοποίηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας «Tsagarada Escape Festival», που διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Η κ. Κολυνδρίνη δήλωσε σχετικά ότι με τη συνδιοργάνωση εξυπηρετείται μεταξύ άλλων ο στόχος της ενίσχυσης των εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού μέσα από τη συνέργεια τοπικών φορέων, με την τουριστική προβολή της περιοχής να αναμένεται και φέτος μεγάλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Χ. Χατζιπλή – πρόεδρος, ο Κ. Νικολάου – αντιπρόεδρος, ο Ν. Μέλης – γεν. γραμματέας, ο Ν. Καμπούρης – ταμίας και η Α. Κερμά – έφορος.

Η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε επίσης σήμερα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαγνησίας κ. Σουλτάνα Πράπα, με την οποία συζήτησε για τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας προς όφελος της πολύτεκνης οικογένειας, ξεκινώντας από την συνδιοργάνωση εκδήλωσης τον προσεχή Μάιο με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΡΑΠΠΑ 25-2-15

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το