Ελλάδα

Συνάντηση Παππά με τον Γάλλο υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (2Α) συνομιλεί με τον υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, Αρλέμ Ντεζίρ (3Δ) κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ/STR

Με τον Γάλλο υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Χαρλέμ Ντεσίρ, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στο μέγαρο Μαξίμου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διμερής συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, η επιστροφή της χώρας μας στην ανάπτυξη αλλά και η διαπραγμάτευση.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Παππάς δήλωσε: «Η Γαλλία, παραδοσιακή φίλη της Ελλάδας είναι μια μεγάλη χώρα με εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο στις τρέχουσες εξελίξεις. Είχα τη χαρά να συζητήσω με τον Υπουργό διμερή θέματα συνεργασίας στον οικονομικό και αγροτικό τομέα αλλά και θέματα της τρέχουσας διαπραγμάτευσης. Συζητήθηκαν τρόποι και ιδέες για το πώς η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη εντός του Ευρώ καθώς και οι προοπτικές για την εξέλιξη της Ευρωζώνης στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και όχι της λιτότητας».

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το