Τοπικά

Συνάντηση Χρυσοβελώνη -Μπέου

 

ΧΡΥΣΟΙΒΕΛΩΝΗ

Από το Γραφείο του δημάρχου Α. Μπέου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με τη βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και την ενημέρωσε για τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και τις προτεραιότητες και τους σχεδιασμούς που έχει η νέα Δημοτική Αρχή.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, η κ. Χρυσοβελώνη ζήτησε να υπάρχει συνεχής ενημέρωσή της για τα ζητήματα του Δήμου, προκειμένου και η ίδια να συνδράμει στο έργο της αντιμετώπισής τους, με την ιδιότητα της ως βουλευτού.

Ο κ. Μπέος τη διαβεβαίωσε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η πλήρης και αγαστή συνεργασία με όλους τους βουλευτές, εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι, αφού ο στόχος για το καλό της πόλης είναι κοινός, και την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον της.

Στο μεταξύ σήμερα ο κ. Μπέος παρέστη στα εγκαίνια της νέας πύλης εισόδου στο λιμάνι, από την Μπουρμπουλήθρα. Ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη και υπογραάμμισε ότι ένα έργο που έπρεπε να έχει αποδοθεί από διετίας, όταν ολοκληρώθηκε, δίνεται σε χρήση επί της δημοτικής του θητείας, μόλις μέσα σε 10 ημέρες, αφού με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά και άλλα προβλήματα που υπήρχαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το