Τοπικά

Συνάντηση Αχ. Μπέου με καταστηματάρχες της Αγριάς

AGRIA

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Αγριάς είχε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, στο πρώην δημαρχείο Αγριάς.
Οι καταστηματάρχες ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα πρόστιμα που επιβάλλονται από την  Κτηματική Υπηρεσία για  τη  χρήση του χώρου που τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματα, παρ’ότι έχουν πληρώσει, όπως υποστήριξαν, το ανάλογο τέλος χρήσης  στον ΟΛΒ.
Επίσης οι καταστηματάρχες στην παραλιακή της Αγριάς δήλωσαν οτι κινδυνεύουν να μείνουν στα σκοτάδια στην έναρξη της θερινής σεζόν, καθώς θεωρείται παράνομο το γεγονός ότι  τράβηξαν καλώδια από τις δικές τους παροχές ηλεκτρικού ρεύματος από το εσωτερικό των καταστημάτων, προκειμένου να φωτίσουν τους εξωτερικούς χώρους με τα τραπεζοκαθίσματα δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, προέβη σε ελέγχους και βεβαίωσε παραβάσεις για τον εξωτερικό φωτισμό των καταστημάτων, με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμα.
Να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπλασης της παραλίας της Αγριάς, ώστε να αλλάξει η εικόνα της περιοχής.
Ο κ. Αχιλλέας Μπέος χθες τόνισε πως θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να δοθούν λύσεις και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων ενόψει της πασχαλινής και θερινής σεζόν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το