Τοπικά

Συμπόσιο για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ως μέλος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, συμμετέχει στο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο με θέμα «Προωθώντας Ελληνικά Προϊόντα στη Ρωσική αγορά: Τρόφιμα – Ποτά» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Παραρτήματος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη.
Στο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο «Προωθώντας Ελληνικά Προϊόντα στη Ρωσική αγορά: Τρόφιμα – Ποτά» θα παραστεί πολυμελής αντιπροσωπεία Ρώσων Εισαγωγέων με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατανόηση του τρόπου και των μεθόδων εισαγωγής τροφίμων – ποτών στη Ρωσική αγορά, ειδικά την περίοδο της σημερινής κρίσης, λόγω του εμπάργκο αλλά και γενικότερα.
Το Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο αφορά προϊόντα που δεν εμπίπτουν στην προσωρινή απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων που επέβαλε η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ε.Ε.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο νέος Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, ο οποίος και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ρωσικής Κυβέρνησης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο portal του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: www.c-magnesia.gr
Πληροφορίες: 24210 94700

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το