Τοπικά

Συμμετοχή Σκιάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ουτρέχτης

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού VAKANTIEBEURS 2015 στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας συμμετείχε η Σκιάθος με δικό της σταντ στο χώρο του ΕΟΤ. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 13 και 18 Ιανουαρίου του 2015. Η Σκιάθος δέχεται κατά την καλοκαιρινή περίοδο δύο πτήσεις εβδομαδιαίως απευθείας από Άμστερνταμ (TUI,TRANSAVIA).

Οι Ολλανδοί τουρίστες είναι στην πλειοψηφία τους υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, αγαπούν την Ελλάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στην πλειοψηφία τους προτιμούν να κάνουν τις διακοπές τους στην αρχή ή στο το τέλος της τουριστικής περιόδου, τους μήνες δηλαδή που χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης και με την αμέριστη βοήθεια των υπευθύνων του ΕΟΤ στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκαν επαφές με σκοπό την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος αλλά και περαιτέρω διαφήμισης της Σκιάθου. Επίσης προγραμματίστηκαν δράσεις για το μέλλον όπως φιλοξενία, ξενάγηση και ενημέρωση Ολλανδών δημοσιογράφων, διαφημίσεις σε εγχώρια τουριστικά έντυπα και σχεδιασμός ειδικού χαρακτήρα event για την επόμενη έκθεση του 2016.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το