Τοπικά

Σήμερα το reunion των αποφοίτων Γυμνασίων του 1990

Η οθόνη άδεια και ο κέρσορας αναβοσβήνει. Σκέφτομαι ότι ο κέρσορας το 1990 ήταν μία κάθετη πράσινη ή πορτοκαλί γραμμή που αναβόσβηνε με τον ίδιο ρυθμό που αναβοσβήνει και σήμερα. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, το παιδί που έχουμε όλοι μέσα μας όμως παραμένει το ίδιο. Αυτό το καταλάβαμε όλοι τον χειμώνα στο Ergon στην πρώτη μας προσπάθεια να μαζευτούμε, να τα πούμε, να τα πιούμε και να χορέψουμε. Τα μηνύματα που πήραμε πίσω από όλους σας είναι ότι αυτό είναι κάτι που μας έχει λείψει όλους.

Αφού λοιπόν μαζευτήκαμε μερικές μέρες μετά, αποφασίσαμε ότι πρέπει να κάνουμε και κάτι καλοκαιρινό που οι υποχρεώσεις ίσως να είναι λίγο λιγότερες. Πήραμε feedback για τα λάθη που έγιναν, τα συζητήσαμε και ξεκινήσαμε. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε ότι εκτός από τη μουσική πρέπει να βρούμε και τον κατάλληλο χώρο που να μας θυμίζει και εκείνη την εποχή.

Η επιλογή ήταν μία και ξεκάθαρη, Summer Cult!
Έτσι λοιπόν, σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 22.00, θα πάρετε τους κολλητούς σας από το σχολείο, και θα βρεθούμε όλοι μαζί απέναντι, στο Μπούρτζι, για μία βραδιά πιο δυνατή από αυτή του χειμώνα. Μαζί σας να φέρετε όλους όσοι θέλουν να πιούνε, να διασκεδάσουν και να χορέψουν και θέλουν να ακούσουν τη μουσική που έπαιζε τότε και ακουγόταν σε όλο τον Βόλο.

Όπως και την προηγούμενη φορά, όλοι όσοι προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια το κάνουν εθελοντικά και τα καθαρά έσοδα θα πάνε στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για το σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Μαζί μας θα βρίσκονται και πάλι οι DJ’s εκείνης της εποχής για να μας φέρουν πίσω τις αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια.
Η είσοδος κοστίζει πέντε ευρώ και τα σημεία προπώλησης είναι: RECYCLink, Δον Δαλεζίου 25Α, μεταξύ Γαζή και Γαλλίας, Localino Del Cafe, Αγίου Νικολάου 22, κάτω από τον Άγιο Νικόλαο, Bellou Hair Salon, Σπυρίδη 28, 1ος όροφος, Seven Spots, Κ. Καρτάλη 222, κομμώσεις Γεράσιμος, Δημοκρατίας 11, Νέα Ιωνία, τσιπουράδικο Φλόκος, Κύπρου 42.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το