Τοπικά

Σήμερα στο Βόλο ο Γιώργος Κύρτσος

 giorgos-kyrtsos

Στις 8.30 σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γιώργος Κύρτσος, ενώ στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 8 μ.μ. ο κ. Κύρτσος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο. Εξάλλου σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ επισημαίνει τα εξής:

«Αριστερή ακυβερνησία ή υπεύθυνη Νέα Δημοκρατία;

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η εκλογική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας στο ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την ελπίδα, που ψευδώς του παρουσιαζόταν, να έρχεται. Μόλις 7 μήνες μετά ο Αλέξης Τσίπρας παραιτείται και οδηγεί τη χώρα – ατάκτως – σε εκλογές, αφού προηγουμένως είχε προλάβει να «σύρει» τον λαό σε ένα δημοψήφισμα, το συντριπτικό «όχι» του οποίου μετέτρεψε σε «ναι» σε μία νύχτα.

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγνώμη για τα δεινά που προκάλεσε σε τόσο μικρό διάστημα στον ελληνικό λαό.

Αντίθετα, παρουσιάζει τους αριστερούς συντρόφους του ως υπαίτιους της αποτυχίας του, που δεν τον ακολούθησαν στην κυβίστηση που τόσο προκλητικά έκανε ή τον «κακό» Ντράγκι που έκλεισε την κάνουλα της ρευστότητας, όταν ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός έκλεινε τις τράπεζες, επιβάλλοντας τα capital controls και προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην οικονομία.

Μας παρουσιάζει ότι απέτυχε, γιατί δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το 3ο μνημόνιο, πλην όμως ξεχνάει ότι το κόμμα του ανέβηκε στην εξουσία με το επιχείρημα ότι υπάρχει άλλος δρόμος, τον οποίο τελικά δεν έβλεπε ούτε ο ίδιος.

Μας παρουσιάζει ότι απέτυχε, γιατί δεν ήταν τελικά σωστές οι επιλογές προσώπων (Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου κ.ά.), όταν ο ίδιος είχε την ευθύνη της επιλογής τους.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου δεν έχουμε άλλα περιθώρια για πειράματα για το μέλλον της χώρας και για μαθητευόμενους μάγους.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε έχοντας πλήρη εικόνα για το ποιοι μας είπαν ψέματα και ποιοι μας είπαν ολόκληρη την αλήθεια με κόστος.

Δεν υπάρχει πλέον το άλλοθι της άγνοιας και της δικαιολογίας του θυμού, γιατί οι συνέπειες, όπως προσφάτως διαπιστώσαμε, είναι άμεσες και οδυνηρές για όλους μας.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε για μία Ελλάδα που θα φτιάξει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και θα επενδύσει στον πρωτογενή τομέα, την έρευνα, την τεχνολογία, τη ναυτιλία, τον τουρισμό και την Παιδεία.

Για μια Ελλάδα που θα διατηρήσει την εθνική και κοινωνική της συνοχή, με βάση την ιστορική της κληρονομιά και τις διαχρονικές της αρχές και αξίες, που θα είναι ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου τελειώνουμε με την αριστερή ακυβερνησία και με πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και υπευθυνότητας χτίζουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το