Αθλητισμός

Σήμερα στην Αγριά η «πρώτη» του Θησέα

Η νέα χρονιά θα βρει τον Θησέα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» κατάφεραν πέρυσι να διατηρηθούν στην κατηγορία και φέτος περισσότερο έμπειροι, θα επιδιώξουν να έχουν ακόμη καλύτερη παρουσία.
Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα αρχίσει η προετοιμασία, με τους «πράσινους» να χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους και το γήπεδο των Λεχωνίων.
Φέτος υπήρξε αλλαγή στην προεδρία του συλλόγου, καθώς ο Ν. Αραμπατζής διαδέχθηκε τον Τάκη Αλιάτη. Οι διοικούντες φρόντισαν να διατηρηθεί όλος σχεδόν ο βασικός περσινός κορμός, έγιναν τρεις μεταγραφές μέχρι τώρα και έπεται και συνέχεια.

Ο Λάκης Μπακάλης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Σωτήρης Πετσιμέρης. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου την περίοδο 2017-18.
Ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Νίκος Κοτζαθανάσης, Ηλίας Βλάχος, Δημήτρης Ζάχος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Κώστας Οικονόμου, Αντώνης Φραγκογιάννης, Σταύρος Νιαώτης, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Σπύρος Παναγιώτου, Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, Απόστολος Χατζησταμάτης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Απόστολος Κεφαλάς, Δημήτρης Δίντσης και Δημήτρης Γαρυφάλλου.
Αποκτήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Γιάννης Ζαχαράκης, Απόστολος Σιώμος και ο τερματοφύλακας Ντάριο Βαν ντε Γουίχε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το