Αθλητισμός

Σήμερα η “πρώτη” του Θησέα

Τρεις ακόμη παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Θησέα Αγριάς. Πρόκειται για τους Αργύρη Κουτσιρίμπα, Θανάση Μπόρα και Χάρη Καρακασίδη. Έτσι, οι παίκτες που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ έφτασαν τους 12 τον αριθμό αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε γνωστοποιηθεί η συμφωνία με τους Νίκο Κοτζαθανάση, Αλέξανδρο Σιώμο, Μάκη Δουλά, Σπύρο Γκάγκα, Απόστολο Χατζησταμάτη, Αλέξανδρο Τσιανάκα, Μάνο Ιακωβίδη, Ηλία Ρακή και Δημήτρη Λίτσο.

Η ανακοίνωση του Θησέα για τις τελευταίες ανανεώσεις είναι η εξής: «Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Αργύρη Κουτσιρίμπα, Θανάση Μπόρα και Χάρη Καρακασίδη.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου στο γήπεδο της Αγριάς θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Θησέα για τη νέα σεζόν. Να θυμίσουμε ακόμη, η ομάδα του Κώστα Σταματίου έκλεισε και τρία φιλικά. Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο, την 1η Σεπτεμβρίου θα παίξει με τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθεί με τον Σαρακηνό.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, ανάλογα με την κλήρωση και την πορεία της ομάδος στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το