Τοπικά

Σήμερα η φωταγώγηση του Βόλου με τον Αντώνη Ρέμο

 

Μία ημέρα αναβολή πήρε η τελετή φωταγώγησης του Βόλου, καθώς δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω των δυσμενών προβλέψεων της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι, η φωταγώγηση με προσκεκλημένο τον Αντώνη Ρέμο, θα γίνει σήμερα στις 7 το βράδυ στην παραλία του Βόλου, όπου σήμερα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις προβλέπεται ο καιρός να είναι «σύμμαχος» των εορταστικών εκδηλώσεων.
Στο πρώτο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος οι χιλιάδες Βολιώτες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα απολαύσουν από γιορτινές μελωδίες και κομμάτια από το ρεπερτόριο της rock όπερας, έως κλασικές rock επιτυχίες, για τα οποία συμπράττουν η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου σε πλήρη ανάπτυξη και μουσικοί rock μπάντας. Παράλληλα, θα συνεργαστούν μουσικά η σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου και ο Απόστολος Μόσιος ως εκπρόσωπος της ροκ σκηνής, με τη συμμετοχή 90 μελών των Χορωδιών του Δημοτικού Ωδείου και χορευτές Σχολών της πόλης, για να προετοιμάσουν το κοινό να υποδεχθεί τον μοναδικό ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο.
Στη σκηνή θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες του με τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου σε ένα live πρόγραμμα το οποίο θα μεταδίδεται και από οθόνες τοποθετημένες κατά μήκος της παραλίας του Βόλου, ενώ στη συνέχεια με τον δήμαρχο της πόλης κ. Αχιλλέα Μπέο θα πατήσουν το «μαγικό κουμπί» για να φωταγωγηθεί η πόλη και να στολιστεί ο ουρανός με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.
Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move, Dance Studio και Apparatus Circus lab, με χορογράφους (αλφαβητική σειρά) τους: Νικολέτα Δεφαράνα, Νίκολα Κρίτσλοου, Αγγελική Μέλη, Ραφαέλα Μηνά, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνο Πανόπουλο, Σόνια Παπασίκα, Κατερίνα Σαρρή. Μετά τη φωταγώγηση, ο Αντώνης Ρέμος, η Δημοτική Αρχή, οι καλλιτέχνες και όλος ο κόσμος θα διασχίσουν το κέντρο του Βόλου, θα απολαύσουν τον εντυπωσιακό φωτισμό και στη διαδρομή θα εγκαινιαστεί η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου για παιδιά με θέμα «Τα Κορυφαία Παραμύθια του Κόσμου στον Βόλο», αλλά και το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Υπενθυμίζεται ότι φέτος η συμμετοχή των τοπικών καλλιτεχνών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς τα μέλη των χορωδιών είναι περισσότερα από 90 άτομα, οι μουσικοί περισσότεροι από 60, οι χορευτές ξεπερνούν τους 100 και επί σκηνής θα συναντηθούν καλλιτεχνικά περισσότεροι από 250 Βολιώτες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το