Τοπικά

Σήμερα η ετυμηγορία για τον 54χρονο συζυγοκτόνο της Σωτηρίτσας

 

Σήμερα αναμένεται η ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου για την υπόθεση δολοφονίας της 43χρονης από τον σύζυγό της στη Σωτηρίτσα Αγιάς τον Αύγουστο του 2021. Η δίκη είχε διακοπεί λόγω ωραρίου, ενώ έπρεπε να κληθούν να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες οι οποίοι θα έριχναν «φως» στα κίνητρα του δράστη του φονικού. Σήμερα εκτός από τους μάρτυρες, αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και κατηγορίας, η απολογία του 54χρονου δράστη, η πρόταση του εισαγγελέα, και τελικά η απόφαση του ΜΟΔ Βόλου.
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει εκ νέου ο 54χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για οπλοκατοχή περιστρόφου κρότου – λάμψης, μαχαιριού και φυσιγγίων. Ο 54χρονος είχε γνωρίσει και παντρευτεί την 43χρονη, όταν η γυναίκα ήταν μόλις 18 ετών και στη συνέχεια απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.
Η οικογένεια κατοικούσε στην Αθήνα, αλλά η 43χρονη πήγαινε τα καλοκαίρια στη Σωτηρίτσα Λάρισας και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση ταβέρνα – ουζερί, που διατηρούσε ο αδελφός της. Το πρωί της 3ης Αυγούστου, γύρω στις 10.30, ο κατηγορούμενος έφτασε στην ταβέρνα και πυροβόλησε 7 με 8 φορές τη 43χρονη. Ο 54χρονος στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος. «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη», είπε στον αστυνομικό ο δράστης του φονικού, σύμφωνα με την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών, που βρέθηκε από τους πρώτους στον τόπο του εγκλήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το