Αθλητισμός

Σημαντικός βαθμός για Δήμητρα με Ηρακλή εκτός έδρας

Σημαντικός ήταν για τη Δήμητρα ο βαθμός της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας εκτός έδρας. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, ωστόσο, είναι ευχαριστημένη και με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Δήμητρα επεδίωξε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και τα κατάφερε περίφημα, ενώ κυνήγησε το γκολ με αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές, με τους Αναστασίου και Βουρδάκη στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, γκολ δεν σημειώθηκε, για να μείνει έτσι το 0-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (52’ Χασομέρης), Κούλπας, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης (77’ Τάρτας), Αλεξίου, Ζαφειρίου (67’ Βαγενάς), Χρηστίδης (52’ Κακαβίτσης).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος (79’ Βούλγαρης), Διαμαντόπουλος (87’ Μπόλης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Κρανάς (71’ Σιόβας), Καρράς, Δημητρίου (71’ Λάμπος), Αναστασίου (87’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το