Αθλητισμός

Σημαντική συμφωνία για το τμήμα πάλης του Ολυμπιακού Βόλου

Το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το τμήμα Πάλης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rio Grappling Club Hellas με αντιπρόσωπο για την Μαγνησία τον προπονητή των τμημάτων του Βόλου τζούντο και πάλης Τσόχα Σωτήριο. Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία που δίνει την δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου να αγωνίζονται σε διοργανώσεις Rio Grappling σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο προπονητής του συλλόγου μας πτυχιούχος και αδειοδοτημένος προπονητής τζούντο-grappling-πάλης Τσόχας Σωτήρης και ο αρχηγός του Rio Grappling Hellas Σάββας Καρυπίδης τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά από την περιφέρεια να απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και δυνατότητες με αθλητές από τις μεγαλουπόλεις καθιστώντας την πόλη του Βόλου, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου στο επίκεντρο των εξελίξεων στο χώρο της πάλης.
Σύντομα θα διοργανωθούν camp προετοιμασίας, αλλά και θα ανακοινωθούν συμμετοχές του συλλόγου σε πρωταθλήματα του εξωτερικού με αφετηρία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον ερχόμενο Μάιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το