Αθλητισμός

Σημαντικές επιτυχίες αθλητών του ΕΟΣ Βόλου στο Πισοδέρι

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου, έπεσε η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος για τις αγωνιστικές κατηγορίες των αλπικών αγωνισμάτων, για την χιονοδρομική περίοδο 2018-2019.
O μήνας Μάρτιος επιφύλασσε ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (Π2-Κ2) του Ε.Ο.Σ. Βόλου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Συλλόγου, “οι επιτυχίες που έφεραν οι αθλητές έρχονται να εγκαθιδρύσουν τον Ε.Ο.Σ. στην κορυφή των κατηγοριών, αλλά και να επιβεβαιώσουν με τον πιο περίτρανο τρόπο το γεγονός ότι επί σειρά ετών ο Σύλλογος παράγει πρωταθλητές, σε όλο το εύρος των χειμερινών αγωνισμάτων, στελεχώνοντας επάξια τις Εθνικές μας Ομάδες”.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές του Συλλόγου κατάφεραν για μια ακόμη φορά να διακριθούν τόσο σε επίπεδο κατάταξης, όσο και επιδόσεων, θέτοντας με τον σαφέστερο τρόπο σοβαρή υποψηφιότητα για να επανδρώσουν τις εθνικές ομάδες στο μέλλον που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις επόμενες Χειμερινές Ολυμπιάδες.
Οι αθλητές του ΕΟΣ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στην 6αδα δίνοντας βαθμούς στον Σύλλογο.
Οι δύο πρωταθλητές μοιράστηκαν τα χρυσά στην τεχνική κατάβαση στις 25/3/19
1η) Καλτσογιάννη Μαρινίτα 1ος) Ασβεστάς Δημήτριος
4η) Δημητρώφ Ευριδίκη 13ος ) Κορολής Βασίλης

Στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση στις 24/3/19 είχαμε:
2η Καλτσογιάννη Μαρινίτα, 3ος Ασβεστάς Δημήτρης, 5η Δημητρώφ Ευριδίκη

Στις 26/3/2019 διεξήχθη το αγώνισμα του παράλληλου ατομικού σλάλομ. Οι αθλητές διαγωνίζονται σε πίστα διαμορφωμένη με 2 παράλληλες – από εδώ προκύπτει και το όνομα του αθλήματος – διαδρομές, όπου οι αθλητές σε ζευγάρια μπαίνουν σε αυτές ταυτόχρονα και κυριολεκτικά κοντράρονται για την νίκη.
Άλλη μια μεγάλη πρωτιά για τους αθλητές του ΕΟΣ
1η) Καλτσογιάννη Μαρινίτα 1ος) Ασβεστάς Δημήτριος
4η) Δημητρώφ Ευριδίκη

Επίσης το Σάββατο 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, το εξ’αναβολής αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων (Π2-Κ2) του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Αλπικών αγωνισμάτων. Στην κατηγορία των Παίδων ο αθλητής Ασβεστάς Δημήτριος κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Κορολής Βασίλης την 9η θέση. Στις Κορασίδες η Καλτσογιάννη Μαρινίτα κέρδισε τον αγώνα και την 1η θέση και η Δημητρώφ Ευριδίκη την 4η θέση.

“Δίχως αμφιβολία οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Βόλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2018-2019 πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας το Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες”, τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το