Παραπολιτικά

Με σήμα την… υπευθυνότητα

Η ΔΕΥΑΜΒ με επίσημη ανακοίνωσή της πριν λίγες ημέρες ενημέρωσε υπεύθυνα τους πολίτες ότι κανένα απόγραφο δεν έλαβε από την ΕΡΓΗΛ, η οποία προειδοποιεί με κατασχέσεις κάνοντας χρήση δικαστικές αποφάσεις που δυστυχώς τη δικαιώνουν.
Η «Θ» είχε δημοσιοποιήσει την αρνητική αυτή εξέλιξη και η ΔΕΥΑΜΒ έδωσε κατηγορηματική διάψευση. Εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό υπεύθυνα όπως υποστήριζε… Εννοείται ενώ εναντίον μας εξαπέλυσε το γνωστό και χιλιοειπωμένο υβρεολόγιο και εμμέσως μας κατηγόρησε ότι είμαστε «πράκτορες».
Ακολούθησε δημοτικό συμβούλιο όπου το ζήτημα έθεσε ο Μ. Πατσιαντάς. Του επιτέθηκαν και τον κατηγόρησαν λέγοντας πως δεν έχει…τσίπα!
Πριν όμως στεγνώσει το μελάνι από όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο συγκάλεσαν διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ εκτάκτως χθες για να «λάβουν μέτρα άμυνας» απέναντι στο απόγραφο της ΕΡΓΗΛ.
Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η εισήγηση που κατέθεσαν και μάλιστα σε αυτήν τονίζεται ότι το απόγραφο κοινοποιήθηκε το 2015. Εννοείται πως εάν είχε κατατεθεί το 2015 θα είχαν γίνει ήδη οι κατασχέσεις. Προφανώς πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.
Τα γεγονότα «μιλούν» από μόνα τους και δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περαιτέρω τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ που πάνω απ’ όλα τη χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και ο σεβασμός που δείχνει στους πολίτες.
Ο Μ. Πατσιαντάς πάντως δικαιωμένος χθες έβγαλε alert για μια χαμένη τσίπα. Εάν την ψάχνει κανείς πράγμα που δεν το πιστεύει, ας τον ενημερώσουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το