Τοπικά

Συλλυπητήριο μήνυμα Μαρίνας Χρυσοβελώνη για Δ. Τριχόπουλο

 

trixopoulosss-thumb-large

Θλιβερό γεγονός για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα διεθνώς αποτελεί ο θάνατος του καθηγητή και ακαδημαϊκού Δημ. Τριχόπουλο επισημαίνει στο συλληπητήριο μήνυμά της η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Το μήνυμα

«Η απώλεια του καθηγητή και ακαδημαϊκού Δημητρίου Τριχόπουλου αποτελεί ένα θλιβερό γεγονός για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα διεθνώς και την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Ο εκλιπών, o οποίος φέρει την καταγωγή του από την πόλη μας, τον Βόλο, υπήρξε εξαίρετος πανεπιστημιακός δάσκαλος, με πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και διδακτικό έργο, το οποίο τύγχανε παγκόσμιας αναγνώρισης.

Με την προσφορά του σημάδεψε το χώρο της Υγείας καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους διεθνώς ιατρούς, με φήμη και ικανότητα που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και τίμησε την χώρα μας.

Το έργο του αποτελεί υποθήκη και σημείο αναφοράς στους νέους επιστήμονες που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την προστασία και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Δημήτρη Τριχόπουλο, τον διαπρεπή επιστήμονα, τον πανεπιστημιακό δάσκαλο, τον διακεκριμένο ερευνητή.

Απευθύνω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το