Τοπικά

«Σήκωσε» όλο το ουζερί στην Αγριά και καταδικάστηκε για κλοπή

Είχε μεταβεί σε ουζερί στην περιοχή της Αγριάς, για να παραλάβει την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, καθώς έπρεπε να αποδώσει το μίσθιο στους ιδιοκτήτες του ακινήτου και τελικά «σήκωσε» όλο το κατάστημα…
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η 46χρονη κατηγορούμενη χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που την έκρινε ένοχη για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Η κατηγορούμενη φέρεται να είχε αφαιρέσει τον Σεπτέμβριο του 2018 από το ουζερί διάφορα σκεύη, συνολικής αξίας 25.000 ευρώ περίπου.

Το ουζερί φέρεται να το είχε εκμισθώσει σε δύο άλλες γυναίκες, ενώ όπως ανέφερε στη δίκη, είχε δικαστικές διαφορές με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου.
Ειδικότερα και όπως έγινε γνωστό, η 46χρονη φέρεται να είχε αφαιρέσει από τον εξωτερικό χώρο του ουζερί 8 ομπρέλες, δύο παγκάκια, 25 τραπέζια και 104 καρέκλες. Από τον εσωτερικό χώρο του ουζερί φέρεται να είχε αφαιρέσει τέσσερα τραπέζια, δύο ψησταριές, μία φριτέζα, ένα πετρογκάζ, δύο φούρνους μικροκυμάτων, ένα πλυντήριο πιάτων, μία παγομηχανή, δύο καταψύκτες, ένα γραφείο, μία ταμειακή μηχανή και τον θερμοσίφωνα… «Πήγα να πάρω την ταμειακή και πήρα και όλα τα υπόλοιπα. Αν τα ήθελαν, ας μου τα ζητούσαν», φέρεται να δήλωσε η 46χρονη, απολογούμενη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το