Τοπικά

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο

_DSC0016

Την ανάγκη το ΚΚΕ να βγει δυνατό από την εκλογική μάχη της 25ης του Γενάρη, προκειμένου να είναι και ο λαός δυνατός από την επόμενη ημέρα, υπογράμμισαν οι υποψήφιοι βουλευτές στη Μαγνησία Κώστας Στεργίου και Γιώργος Αναγνώστου κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ», στη Σκόπελο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή των μηνυμάτων του ΚΚΕ για τις εκλογές και ακολούθως έγινε παρουσίαση των υποψηφίων από την Κέρυ Ραμαντάνη.
Ο Γιώργος Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, στην ομιλία του στάθηκε σε όλους εκείνους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που δόθηκαν στη Σκόπελο και πάντα μπροστά σε αυτούς ήταν οι δυνάμεις του ΚΚΕ στο νησί. Για την Εφορία, το Κέντρο Υγείας, το ΙΚΑ, την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών από τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους αγώνες του Κόμματος για την Υγεία, την Παιδεία, την Κοινωνική ασφάλιση. Επίσης κάλεσε τους συμπατριώτες του, να στηρίξουν με πάθος και δύναμη το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης του Γενάρη, να το αναδείξουν πρώτη δύναμη στο νησί και να συμβάλλουν καθοριστικά στην εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία, που η έλλειψή του το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νομό.

_DSC0002
Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Κώστας Στεργίου πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας» που τόνισε ότι ο λαός δεν μπορεί και ούτε πρέπει να εναποθέσει τις ελπίδες του, ούτε να εγκλωβιστεί στην όποια κυβερνητική εναλλαγή. Η εμπειρία όλων των προηγουμένων ετών δείχνει ότι ο επόμενος ή ήταν χειρότερος ή έκανε τα ίδια από τον προηγούμενο και ιδιαίτερα τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποδέχεται, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το χρέος και το παραπέμπει και αυτός σε κάποια διαπραγμάτευση και νέα συμφωνία η οποία θα φέρει νέα επώδυνα μέτρα για το λαό, τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία. Αφού όπως πρόσθεσε το κόμμα αυτό, αποδέχεται όλες τις δεσμεύσεις απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το κεφάλαιο.
Επίσης οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ μαζί με τον Απόστολο Νάνο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Σκοπέλου Μανώλη Ραμαντάνη, περιόδευσαν στο νησί, είχαν συζητήσεις με εργαζόμενους και επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας, την Πυροσβεστική υπηρεσία και τον δήμαρχο του νησιού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το