Ελλάδα

Συγκέντρωση κατά της λιτότητας στο Σύνταγμα

suntagma-sugkentrosi-oxi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση κατά της λιτότητας στο Σύνταγμα, με το κάλεσμα των υποστηρικτών του «όχι» να γίνεται μέσω διαδικτύου.

«Με το περήφανο “όχι” προχωράμε μπροστά φτιάχνουμε την καινούρια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και με τους άλλους λαούς την Ευρώπη της δημοκρατίας. Οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα επιστρέφονται», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα των διοργανωτών για τη «μεγάλη γιορτή του όχι», όπως επισημαίνουν.

Στην πλατεία Συντάγματος και έξω από τη Βουλή έφτασε μέσω της οδού Σταδίου και η πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Ομονοίας.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκοψαν το δρόμο στην πορεια της Ανταρσυας προς το Σύνταγμα.

Σε δήλωσή του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος  τόνισε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

«Ο εργαζόμενος λαός τώρα πρέπει να οργανωθεί στα ταξικά συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα, μέσα στους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές, μέσα από λαϊκές επιτροπές να οργανώσει την πάλη του, τη διεκδίκησή του, να οργανώσει τη λαϊκή συμμαχία του, γιατί τα μέτρα που έρχονται είναι πολύ σκληρά με το μνημόνιο 3 ή με την κρατική χρεοκοπία» επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή:naftemporiki.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το