Τοπικά

Συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» την Παρασκευή στην παραλία του Βόλου

οχι

Νέα συγκέντρωση διοργανώνει αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 8.30 μμ στην παραλία του Βόλου (στο Αγαλμα), η Επιτροπή Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα μιλήσουν μέλη της Επιτροπής και θα μεταδοθεί από γιγαντοοθόνη η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσει λαϊκή συναυλία.
Κλιμάκια της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ στα οποία συμμετέχουν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, περιοδεύουν σε όλο τον νομό συζητώντας με τους πολίτες για τη σημασία του δημοψηφίσματος .

Χθες Τετάρτη 1 Ιουλίου κλιμάκια στα οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κώστας Δελημήτρος περιόδευσαν στο κέντρο και τις γειτονιές της Ν. Ιωνίας

Την ίδια μέρα κλιμάκιο της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ και η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου περιόδευσαν στην Ζαγορά

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το βράδυ έγινε στο αμφιθέατρο Κορδάτος με επιτυχία η συγκέντρωση της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ με κεντρικό ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Σκορίνη, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου το πρωί, επίσκεψη σε Μηλιές Αφέτες και Νεοχώρι πραγματοποίησε συνεργείο της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ με την συμμετοχή της Κατερίνας Παπανάτσιου. Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα θα βρίσκεται σε Βελεστίνο Ριζόμυλο, Κανάλια και Στεφανοβίκειο, ενώ κλιμάκιο με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή θα βρίσκεται στην Αργαλαστή το απόγευμα.

Περιοδεία στην Σκιάθο πραγματοποιεί σήμερα ο βουλευτής Κώστας Δελημήτρος, ενώ ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεικόπουλος και μέλη της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ βρίσκονται στην λαϊκή αγορά της Ν. Ιωνίας.

Αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου μέλη της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ μαζί με την βουλευτή Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου επισκέπτονται την Αλόννησο και την Σκοπελο, ενώ στην πόλη του Αλμυρού και στην λαϊκή αγορά θα περιοδεύσουν κλιμάκιο της Επιτροπής με τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεικόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Οι ίδιοι βουλευτές και θα είναι το βράδυ ομιλητές στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η Επιτροπή Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το