Τοπικά

Συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο Βελεστίνο

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ 2

«Ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ», «όχι στη δραχμή, στην περιπέτεια και στην καταστροφή», είπαν σήμερα μαζικά πολίτες του Βελεστίνου, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία που πραγματοποίησε στον πεζόδρομο ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ανέλυσε το πραγματικό δίλημμα του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής, τονίζοντας με συγκεκριμένα επιχειρήματα ότι το πραγματικό ερώτημα είναι «ναι»  ή «όχι» στο ευρώ και στην Ευρώπη και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δημοψήφισμα σχετικό με τη συμφωνία της χώρας με τους δανειστές. Ο Χρήστος Μπουκώρος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν υπερισχύσει το «όχι» ανοίγουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας της χώρας, αφού η αποχώρηση από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναθερμάνει ανιστόρητες διεκδικήσεις γειτονικών χωρών σε βάρος της Ελλάδας και επιπλέον όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως οι αγροτικές ενισχύσεις, το ΕΣΠΑ και πλήθος άλλων πλεονεκτημάτων, θα χαθούν οριστικά.

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ 1

Ο βουλευτής Μαγνησίας δεν αναφέρθηκε μόνο στον αγροτικό κόσμο που θα αποτελέσει το πρώτο θύμα των όσων απεργάζεται η κυβέρνηση των δραχμολάγνων, όπως είπε. Αναφέρθηκε και στους μισθωτούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και στους συνταξιούχους, για τους οποίους το «όχι» και η επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει απόλυτη καταστροφή της αγοραστικής δύναμης.

«Είναι πατριωτικό καθήκον του καθένα μας να προστατεύσουμε τη θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη και στον κόσμο. Καλώ όλους τους πολίτες να υπερψηφίσουν το «ναι» και να μην πέσουν για δεύτερη φορά, μέσα σε πέντε μήνες, θύματα της συμμαχίας των ακραίων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή. Οι τράπεζες κατέβασαν ρολά, ας μην κατεβάσουμε και τα ρολά της Ελλάδας», κατέληξε ο βουλευτής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το