Ελλάδα

Σήφης Βαλυράκης: Δεν χτυπήθηκε μόνο από προπέλα στο πρόσωπο – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην ιατροδικαστική εξέταση. Όπως δήλωσε σχετικά και ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα», τόνισε ο ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη με δηλώσεις του στο Mega.

Για να καταλήξει: «Η ουσία όλης της ιστορίας είναι πως υπάρχουν χτυπήματα στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη που δεν τα γνωρίζαμε. Κατά τη προσωπική μου άποψη ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα διάφορων επιπτώσεων στην εν λόγω υπόθεση».
Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη είχε μιλήσει εξαρχής για ανθρωποκτονία και συγκεκριμένα για εγκληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα

Πηγή: Έθνος .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το