Αθλητισμός

«Σφυρίζει» ο Δραγάτης στο παιχνίδι Νίκη-Ηρακλής

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητικές τριάδες για τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ 2. Σε αυτό ανάμεσα στη Νίκη και τον Ηρακλή θα «σφυρίξει» ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κάλλης, επίσης της ΕΠΣ ανατολικής Αττικής και ο Αλέξανδρος Ίσσα από την ΕΠΣ Αθηνών. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στον Φώτη Ντάουλα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και παρατηρητή διαιτησίας στον Ιωάννη Μπλούνα ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο κ. Δραγάτης είναι 32 ετών και διαιτητεύει σε Εθνικές κατηγορίες από τη σεζόν 2013-14. Έχει συνολικά οριστεί σε 76 παιχνίδια, εκ των οποίων 26 της Β’ κατηγορίας, 47 της Γ’ και τρία του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο παρελθόν η Νίκη τον βρήκε μόνο μία φορά στο δρόμο της, χωρίς να της φέρει… γούρι. Ήταν στις 27/10/2019 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω όπου η βολιώτικη ομάδα έχασε με 2-0. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκείνον τον αγώνα η Νίκη τον ολοκλήρωσε με εννέα παίκτες, αφού ο κ. Δραγάτης είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Ροχάνο στο 72’ και με απευθείας κόκκινη τον Μπαλάφα στο 90’

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το