Τοπικά

«Σφαίρα» αξίας 45.500 ευρώ περιμένει αγοραστή στον Βόλο

Μία από τις γρηγορότερες μοτοσικλέτες του κόσμου, με τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 340 χιλιόμετρα, βρίσκεται αυτή την περίοδο στον Βόλο, περιμένοντας αυτόν, που έχοντας αρκετά χοντρό πορτοφόλι, θα δαπανήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 45.500 ευρώ, για να την αποκτήσει.

Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα χρησιμοποιείται μόνο σε αγώνες ταχύτητας

Μιλάμε για την Panigale V4r 1.000 κυβικών, μοντέλο του 2020, της ιταλικής Ducati, η οποία διαθέτει 217 άλογα και είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία, ενώ άλλη μία ή το πολύ δύο κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα. Τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα τη χρησιμοποιούν ομάδες σε επίπεδο εθνικών αγώνων, ζυγίζοντας μόλις 193 κιλά, έχοντας πινελιές από ανθρακόνημα και αναρτήσεις που είναι οι κορυφαίες στην κατηγορία της. Η ιδιαιτερότητά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό αφορά στον σχεδιασμό της, αλλά και στα εξαρτήματά της, που είναι ανώτατης ποιότητας.

Έργο τέχνης το πίσω φανάρι, ενώ υπάρχουν και πινελιές ανθρακονημάτων

Οι πινελιές των ανθρακονημάτων δεν μπορούν να συγκριθούν με μια κοινή μοτοσικλέτα άλλης εταιρείας, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον δρόμο. Παράλληλα ο σχεδιασμός της μοιάζει σαν να βγήκε από πίνακα του Πικάσο, ειδικά το πίσω φανάρι, που είναι άκρως φουτουριστικό, όπως και η πίσω σέλα, δημιουργώντας ένα στιβαρό σύνολο, που προορίζεται αποκλειστικά για αγώνες, καθώς μοιάζει με μια κόκκινη σφαίρα, φτάνοντας σε τελική, τα 340 χιλιόμετρα την ώρα και με ροπή 112 Nm! Φιλοξενείται σε περίοπτη θέση στη βιτρίνα της «Motostar Ζαμανούδης» στη Δημητριάδος, στον Βόλο, αναμένοντας τον δεύτερο στη σειρά ιδιοκτήτη της, με το κοντέρ να έχει γράψει μόλις 867 χιλιόμετρα, από τον πρώτο που την παρήγγειλε. Το ποσό που θα πρέπει να βγάλει από τον λογαριασμό του ο επίδοξος αγοραστής, φτάνει τις 45.500 ευρώ, με την εταιρεία να περιμένει κάποιον, όχι μόνο από τον Βόλο, αλλά και από την υπόλοιπη χώρα, που θα δώσει τα παραπάνω χρήματα, για να την κάνει δική του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το