Κόσμος

Serial killer στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» μάθαινε στους μαθητές πώς να «ρίχνουν» κοπέλες

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε ο serial killer της Κύπρου έρχονται στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται, ο «Ορέστης» είχε εμμονή με τα θύματά του, τα οποία παρακολουθούσε, ενώ όσες τον «μπλόκαραν» στις ιστοσελίδες γνωριμιών, τις προσέγγιζε ξανά σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικό όνομα.
Για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τις κοπέλες, έδινε ανάλογες συμβουλές σε μαθητές φωτογραφίας που δίδασκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 35χρονος «Ορέστης» μάθαινε στους «μαθητές» του πώς να προσεγγίζουν κοπέλες με τον τρόπο που το έκανε και εκείνος.

Ο «Ορέστης» φαίνεται ότι μιλούσε με 32 γυναίκες μέσω διαφορετικών ιστοσελίδων. Οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν τις σελίδες των γυναικών με τις οποίες μιλούσε ο κατά συρροή δολοφόνος για να διαπιστώσουν αν είναι ακόμα ενεργές ή όχι. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως κάποια σελίδα δεν έχει ανανεωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε οι ερευνητές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το άτομο για να διαπιστωθεί αν απλά έχει αδρανοποιήσει τη σελίδα.
Από τα στοιχεία που διαθέτουν οι Αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη και άλλων θυμάτων του 35χρονου, όπως αναφέρει το philenews.com. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το offsite.com.cy, οι Αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα μνήμης που επιχείρησε να καταπιεί ο 35χρονος πριν από τη σύλληψή του.
Η κάρτα περιέχει αρκετά δεδομένα σχετικά με τις επαφές που είχε ο Νίκος Μεταξάς το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το