Αθλητισμός

Σέντρα το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΘ;-Εκδόθηκε πρόγραμμα, αποφασίζει η ΕΠΟ

Μετά από αναστολή δύο εβδομάδων το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ ίσως να αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Ένωση εξέδωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρό της Μίλτο Καλόγηρο τίποτε δεν είναι σίγουρο. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και την απόφαση που θα παρθεί στη Γ.Σ. της ΕΠΟ αύριο Παρασκευή.

Στην ΕΠΣ Θεσσαλίας όρισαν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά ο ορισμός αυτός πραγματοποιήθηκε υπό την αίρεση της απόφασης της Γ.Σ. της ΕΠΟ η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή.

«Ορίσαμε τους αγώνες της πρεμιέρας για το Σαββατοκύριακο γιατί θέλαμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε αν θα δούμε ποδόσφαιρο μέσα στο διήμερο», τόνισε στη «Θ» ο πρόεδρος της Ένωσης Μίλτος Καλόγηρος και συνέχισε:

«Ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης έχει πει προφορικά ότι θα επιτραπεί στις ομάδες που έκαναν αίτηση, αλλά δεν έχουν ελεγχθεί ακόμη, να αγωνιστούν. Ωστόσο, δεν έχει περάσει στη βουλή κάποια σχετική τροπολογία. Αν δεν το κάνει, πώς εμείς να ρισκάρουμε με τη διεξαγωγή αγώνων;

Το πρόβλημα είναι της Πολιτείας που ακόμη δεν έχει εξετάσει τους φακέλους πολλών συλλόγων. Εμείς ως ΕΠΣΘ δεν έχουμε κάποιο θέμα με την Α’ ή τη Β’ κατηγορία, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κάνει την επικαιροποίηση των στοιχείων για το 2022 ή βρίσκονται στη διαδικασία του ελέγχου. Μόνο με τη Γ’ κατηγορία υπάρχει πρόβλημα και κυρίως με τις περιπτώσεις του Ηρακλή και του Ατρομήτου. Εδώ η Πολιτεία πρέπει να βρει τη λύση για να παίξουν αυτές οι ομάδες που δεν φταίνε σε τίποτα».

Το πρόγραμμα που εκδόθηκε από την ΕΠΣΘ περιλαμβάνει έξι παιχνίδια για το Σάββατο και ένα για την Κυριακή. Αναλυτικά:

Σάββατο 1/10
Γηπ. Σαρακηνού, 16.00, Σαρακηνός-Τοξότης
«Π. Μαγουλάς», 16.00, Αγία Άννα-Ακρόπολη
Αλμυρού, 16.00, Δήμητρα-Αίας
Μαγνησιακού, 16.00, Μαγνησιακός-Ρήγας
Καλών Νερών, 16.00, Α.Ε. 2002-Πύρασος
Αγριάς, 16.00, Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού

Κυριακή 2/10
Αγχιάλου, 16.00, Αγχίαλος-Ε.Λ. Νηλέας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το