Ελλάδα

Σενάρια ανασχηματισμού – Ποια ονόματα ακούγονται για ποια υπουργεία

H ολοκλήρωση της αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου των υπουργών, έχει πυροδοτήσει τον τελευταίο καιρό, σενάρια ανασχηματισμού αλλά και πρόωρων εκλογών. Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει τα όσα ακούγονται ενώ από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για εκλογές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV έχει δεχθεί εισηγήσεις από στενούς του συνεργάτες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου δεν κρύβει την δυσφορία του για ορισμένες κινήσεις κυβερνητικών στελεχών.

Έντονες συζητήσεις υπάρχουν για τα υπουργία Εργασίας, Τουρισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς και για το υφυπουργείο Αθλητισμού σχετικά με τους χειρισμούς του Λευτέρη Αυγενάκη που είχαν φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση στα θέματα του ποδοσφαίρου.
Την ίδια ώρα το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη, ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες για το υπουργείου Τουρισμού, με την ίδια να σχολιάζει «στη πολιτική πρέπει να εξελισσόμαστε να μην ταυτιζόμαστε με καρέκλες και ρόλους».

Παράλληλα, αλλαγές αναμένονται και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου καθώς σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν ο Στέλιος Πέτσας δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και να αναλάβει άλλο χαρτοφυλάκιο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το