Τοπικά

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Tο τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Επίσης η πιστοποίηση θα συνοδεύεται και από ταυτότητα παροχέα Πρώτων Βοηθειών με προσωπικό αρ. μητρώου στον οργανισμό.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ) καθώς και ένα μεγάλο φάσμα από βασικές πρώτες βοήθειες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Κάποια από τα αντικείμενα που εμπεριέχονται είναι: Αντιμετώπιση Αιμορραγιών, Σοκ, Επιληψίας, Πνιγμονής, Πνιγμού, Διαβήτη, Λιποθυμίας, Εγκεφαλικού, Εγκαυμάτων, Εμφράγματος κ.α.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 16 ωρών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου στον Βόλο. Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης στο σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στo παρακάτω τηλ. (6981320360). Οι  θέσεις είναι περιορισμένες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το