Τοπικά

Σεμινάριο Photoshop στον Δίαυλο

photoshop

Σεμινάριο εκμάθησης του προγράμματος Photoshop (Β’κύκλος) θα διεξάγεται κάθε Πέμπτη και ώρα 18.00-21.00 στο “Δίαυλο”. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 30 ωρών και το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 120€.

Το πρόγραμμα Photoshop είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να επεξεργαστούμε υπάρχουσες φωτογραφίες ή να υλοποιήσουμε δικό μας πρωτότυπο υλικό ζωγραφίζοντας με πινέλα ή σχεδιάζοντας με ανυσματικά εργαλεία όπως το πενάκι. Το Photoshop είναι ένα εύχρηστο και ευέλικτο πρόγραμμα μιας και χρησιμοποιείται από πολλά λειτουργικά συστήματα, όπως το Mac, τα Windows, το Unix. Διαθέτει ένα πάρα πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη καθώς και το πληρέστερο σετ από εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφίας.
Το Adobe Photoshop, είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι μακράν το πιο χρησιμοποιημένο στο είδος του σε όλο τον κόσμο, αφού παρέχει στους χρήστες μια τεράστια ποικιλία εργαλείων για να κάνουν οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί σε μια φωτογραφία. Μπορείτε να την περικόψετε, να κάνετε μικρές ή μεγάλες τομές, ν’ αλλάξετε το χρώμα της ή την αντίθεσή της, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε σκιές, να επιλέξετε και να αφαιρέσετε αντικείμενα, και ό,τι θέλετε με απόλυτο βαθμό λεπτομέρειας. Το πιο σημαντικό επίσης είναι ότι μπορείτε να κάνετε όλα αυτά σχετικά εύκολα χάρη στο απλό και εύκολο στην εκμάθηση περιβάλλον λειτουργίας του.
Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14 και στο τηλέφωνο 24210-25363.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το