Αθλητισμός

Σεμινάριο Kyokushinkai καράτε στον Βόλο

Την όμορφη πόλη του Βόλου επέλεξε για την διοργάνωση του αγωνιστικού σεμιναρίου του Kyokushinkai καράτε ο εκπρόσωπος του συστήματος Ιωάννης Στεφάνου. Σε αυτό θα δώσουν το «παρών» προπονητές και αθλητές από συλλόγους του Βόλου, της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Πτολεμαΐδας.

Το εν λόγω αγωνιστικό σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στα κλειστά γυμναστήρια Αγριάς και «Βάκης Παρασκευόπουλος, ενώ είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου θα διδάξει είναι ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Shihan Τσουτόμου Βακεούτσι 7 Dan Kyokushinkai Karate και μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης. Ο δημοφιλής δάσκαλος θα έρθει στην χώρα μας για έκτη φορά και ο ίδιος δήλωσε πολύ ευτυχής που έχει την χαρά να επισκεφτεί μια από τις ωραιότερες πόλης της Ελλάδας.

Μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai καράτε τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας όσο και του παραδοσιακού καράτε. Ο Shihan Τσουτόμου Βακεούτσι διατέλεσε επί σειρά ετών μαθητής και συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου ιδρυτή και αρχηγού του Kyokushinkai karate, Sosai Masutatsu Oyama 10 Dan.

Το διήμερο πρόγραμμα του αγωνιστικού σεμιναρίου θα περιλαμβάνει τρεις δίωρες προπονήσεις αγωνιστικών τεχνικών, αυτοάμυνα εκτάκτου ανάγκης και προγραμμάτων φυσικής κατάστασης μέσω των τεχνικών του Kyokushinkai καράτε.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν συλλεκτικό καπέλο, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.

Το Σάββατο 14 Μαΐου οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, την Κυριακή 15 Μαΐου από 10.00 έως 12.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του βολιώτικου συλλόγου, καθώς και ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai καράτε στην χώρα μας Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστούν θερμά την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για την στήριξή της και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση των γυμναστηρίων. Στο κοινό θα είναι ελεύθερη η είσοδος τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Share
Ετικέτες: Kyokushinkai καράτε

Πρόσφατα άρθρα

“Βροχή” παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς – Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ζαγοράς αναφέρει σε ανακοίνωσή του: Βροχή παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς από…

17 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ζητάω συγγνώμη – Θα ζητήσω βοήθεια να θεραπευτώ

Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με…

17 Ιουνίου 2024

Δωρεάν Online WooCommerce σεμινάριο για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και η αποτελεσματική διαχείρισή του αποτελούν προτεραιότητα για πολλές επιχειρήσεις σήμερα.…

17 Ιουνίου 2024

Θλίψη για τον θάνατο της Σπυριδούλας Χαλίκη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αγριάς προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Σπυριδούλας Χαλίκη σε…

17 Ιουνίου 2024

Ερώτηση Μεϊκόπουλου για τα ζητήματα των επιχειρήσεων με το σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος θέτοντας, στοχευμένα,…

17 Ιουνίου 2024

Διαδικτυακή διάλεξη Γεώργιος Βλαντής Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Η τελευταία εκδήλωση του φετινού κύκλου διαδικτυακών διαλέξεων «Καιρός του ποιήσαι» της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών…

17 Ιουνίου 2024