Τοπικά

Σεμινάριο για το «Θεσμικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων στο Επιμελητήριο

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Θεσμικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων – Ν. 4412/2016, μετά και τις τελευταίες τροποποιήσεις» με στόχο την κατανόηση και εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μέλη της Διοίκησης και εργαζομένους, που ασχολούνται με την προετοιμασία, ανάθεση, παρακολούθηση και εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων όλων των φορέων του Δημοσίου (Δήμοι, Δημοτικά και λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, Δημοτικές επιχειρήσεις, Πανεπιστήμια, Περιφέρειες, Νοσοκομεία κλπ.) και συμμετέχουν φορείς από την Κεντρική Ελλάδα όπως από:
• Δήμο Βόλου
• Δήμο Ρήγα Φεραίου
• Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου
• Δήμος Αλμυρού
• Δήμος Σκιάθου
• Δήμος Φαρσάλων
• Δήμο Ν. Σμύρνης

Προσκεκλημένοι εισηγητές είναι ο κος Χρηστάκης Μιχάλης (Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, Γενικός Γραμματέας Δήμου Νέας Σμύρνης και ο κος Παζαρλόγλου Αθανάσιος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Οικονομολόγος).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, ώρες: 9:00-15:00. Μετά την ολοκλήρωση θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης καθώς επίσης και επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό.

Tαυτόχρονα, η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, διοργανώνουν μια παράλληλη δράση της Ημερίδας, με θέμα: «ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΟΜΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ (Διάρθρωση, Αρμοδιότητες, Καινοτομίες)», η οποία απευθύνεται σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους και σε Διευθυντές υπηρεσιών των Δήμων Κεντρικής Ελλάδος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το