Τοπικά

Σεμινάριο για την πανδημία ,τα εμβόλια και τον στόχο της ανοσίας για εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που επιβάλλεται να επιδεικνύει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών σε συνδυασμό με την ανάγκη συμπλήρωσης, αναβάθμισης και επικαιροποίησης των γνώσεων των καθηγητριών και καθηγητών των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας απευθύνθηκε στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων αιτούμενος τη διοργάνωση ενός διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα: «Η πανδημία COVID 19, τα εμβόλια και ο στόχος της ανοσίας».

Η ένωση ανταποκρίθηκε και σήμερα υλοποιήθηκε το σεμινάριο με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή , καθώς το παρακολούθησαν 212 άτομα.

Εισηγητές ήταν οι: α)Τρουγκάκος Ιωάννης, Καθηγητής Βιολογίας Κυττάρου, Τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ και β)Τσιτσιλώνη Ουρανία, Καθηγήτρια Ανοσολογίας, Τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ. Οι εισηγήσεις ήταν σύντομες και είχαν πρακτικό ενδιαφέρον, οπότε υπήρξε χρόνος για να διατυπωθούν και απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Το σεμινάριο διήρκησε τρεις διδακτικές ώρες και κλήθηκαν να το παρακολουθήσουν οι Διευθυντές ή/και οι Υποδιευθυντές των Σχολείων και οι Εκπαιδευτικοί εκάστου σχολείου που ορίστηκαν ως υπεύθυνοι COVID. Ο Διευθυντής ΔΔΕ Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη επιμορφωτική δραστηριότητα, καθότι δέχθηκε ευμενή σχόλια από πολλούς καθηγητές, κάποιοι από τους οποίους πρότειναν να επαναληφθεί το σεμινάριο και για γονείς και μαθητές, κάτι το οποίο εντάσσεται στον προγραμματισμό της διεύθυνσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το