Τοπικά

Σεμινάριο για εργολήπτες ηλεκτρολόγους και συντηρητές καυστήρων στον Βόλο

Σεμινάριο με θέμα «Απαγωγοί Κρουστικών Υπερτάσεων», πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του και όχι μόνο, ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής και εισηγητής ήταν ο κ. Βαλιράκης Γεώργιος (Μηχανολόγος Μηχανικός B.Sc., Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων) και εκπρόσωπος της ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ ο κ. Μίτσης Μιχαήλ (Σύμβουλος Πωλήσεων ISMM). Έγινε σχετική παρουσίαση, η οποία αναλύθηκε, αποκωδικοποιήθηκε και επεξηγήθηκε με μια σειρά παραδειγμάτων. Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τα ερωτήματά τους και ακολούθησε διάλογος για το θέμα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδβσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος κ. Μαουσίδης Σεραφείμ απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε θερμά τον εισηγητή και την ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ τόσο για την επιτυχή παρουσίαση του θέματος όσο και για την άψογη συνεργασία. Τέλος, δεσμεύτηκε για την υλοποίηση περισσότερων ενημερωτικών ημερίδων ανοιχτών προς όλους και σε συνεργασία με λοιπούς φορείς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το