Τοπικά

Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας για το e-shop

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνει σεμινάριο ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop). Το σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στο internet (e-shop)» θα ολοκληρωθεί σε δύο ενότητες, θεωρητική και πρακτική και σε τέσσερα δίωρα μαθήματα, δύο για την πρώτη ενότητα και δύο για τη δεύτερη. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Ζαφείρης, Web Designer της εταιρείας BiconApps. Η θεωρητική ενότητα θα πραγματοποιηθεί:
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00 – 20.00 και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 – 21.00. Εξαιτίας της αβεβαιότητας λόγω covid-19, οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο δίωρων μαθημάτων για τη δεύτερη ενότητα θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής ενότητας. Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι 90 ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/ έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00.

Επίσης το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιεί ενημερωτική τηλε-ημερίδα αναφορικά με τη «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας».
Ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Γραμματείας θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις. Η τηλεημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 17.00. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην τηλε-ημερίδα, θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM:
https://zoom.us/meeting/register/tJUqcuCvqjIoHNNxC_0_12PATdpvMa_i76vL
έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι 90 ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το